01-slider MyChef

Mychef Compact

Malo prostora, vendar najboljše kuhanje.

Konvektomat Mychef Compact vam s svojimi ekskluzivnimi tehnikami kuhanja ter z malo prostora omogoča doseganje vrhunskih rezultatov.

Z dvema različicama: Evolution z ekranom na dotik in Concept z digitalnim upravljanjem, vam Mychef zagotavlja zelo enakomerne kreacije v velikih količinah, hkrati pa zaseda minimalno prostora v vaši kuhinji. Če iščete konvektomat, ki bi se prilagodil vašim potrebam, potem ste lahko prepričani, da je Mychef Compact prava izbira.

Če je vaša kuhinja majhna in potrebujete ozek konvektomat, je za vas prava izbira COMPACT Longitudial, ki v dolžino meri le 520 mm, ki optimizira do 40% delovne površine, hkrati pa ohranja visoko stopnjo zmogljivosti.

Za ožje delovne površine, ki v širino merijo le 600 mm pa vam lahko ponudimo opcijo COMPACT Transversal, ki v širino meri le 595 mm.

 

EKSKLUZIVNE TEHNOLGOIJE ZA VRHINSKO KUHINJO

TSC - Patentirano: Edinnstvena toplotna stabilnost pri kuhanji pri nizkih temperaturah in na Sous-vide način priprava hrane.

MultiSteam - Patentirano: Najgostejša para v rekordnem času. Inovativna tehnologija MultiSteam z dvojnim vbrizgom pare je petkrat hitrejša od tradicionalnih sistemov.

UltraVioletSteam - Patentirano: Zagotovitev varnosti hrane – garantirano absolutno čisto, sterilizirano paro brez patogenov tudi pri nizkih temperaturah, zahvaljujoč UltraVioletSteam, njegovemu ultravijoličnemu žarku.

Smartlima Plus - Samodejno prilagajanje nivoja vlade – SmartClima Plus je najnaprednejši sistem za proizvodnjo in upravljanje pare na trgu. Senzorji Mychef Compact nadzirajo vlago v kuhalni komori, vbrizgajo ali odvajajo paro, da dosežejo želene rezultate.

Dry Out - Hrustljavi in porjaveli zaključki . DryOut omogoča, da aktivno vlago izsrka iz kuhalne komore, da dosežete ostrejše, popolnoma rjave teksture, zahvaljujoč svoji ekskluzivni nizkotlačni tehnologiji.

MyCloud – Sistem MyCloud vam omogoča ustvarjanje in shranjevanje receptov v telefonu, tabličnem računalniku ali računalniku, da jih pošljete v pečico, preverite predloge drugih kuharjev, si ogledate stanje kuhanja ali programirate najbolj uporabljene možnosti (hitro Meni) in več funkcij.

CookingPlanner – Hrano kuhajte hkrati na različnih pladnjih. Ta funkcija vam predlaga recepte, ki so med seboj združljivi, in samodejno izračuna njihov čas kuhanja, tako da jih lahko programira tako, da se začnejo ali končajo v istem trenutku.

Chef Mode – Svoje kuhanje prilagodite ročno prilagajanju želenih parametrov.

SmartCooking – Pametni sistem kuhanja za kuhanje s pomočjo. Izberite kategorijo živil, izberite vrsto kuhanja in želeni rezultat. Pečica samodejno prilagodi potrebne parametre temperature, vlage in časa.

Regeneration assistant – Obnovite svojo zamrznjeno in ohlajeno hrano z uporabo vodiča in dosežite optimalne rezultate.

Bulit-in recipes - Dostopajte do svojih receptov in receptov drugih kuharjev ali iščite stvaritve z izbiro sestavin. Pečica samodejno izračuna količine vsakega živila glede na število obedov.