02-slider Vakumirka

VAKUUMIRKA iSensor

100% AVTOMAMTSKO VAKUUMIRANJE

Vakuumsko pakiranje je primerno za kuhanje ali shranjevanja, lahko pa se uporablja tudi za mariniranje, barvanje ali aromatiziranje hrane. Vse te tehnike in še veliko več lahko dosežete z vakuumiranjem živil. Zato vam predstavljamo: Mychef iSensor, revolucijo na področju vakuumskega pakiranja.

Avtomatiziran sistem, kjer samo vstavite vrečko v odprtino in zaprete pokrov. Vso delo bo opravil namesto vas. Dosegli boste popolno vakumiranje, brez posebnih nastavitev ali nadzorovanja. Omogoča vam tudi, da si sami izberete svoje nastavitve s katerimi boste lahko eksperimentirali z različnimi gastronomskimi tehnikami.

Tehnologija, ki naredi spremembo!
- Avtomatska nastavitev: vstavite hrano, zaprite pokrov in je pripravljeno
- Dvojno zapiranje, da zagotovitev varnosti hrane
- Samokalibracija za odlično pakiranje
- Shranite lahko do 10 različnih nastavitev vakuumskega pakiranja po meri
- Primerno za pakiranje dveh prekrivajočih se vrečk in skrajšanje časa izdelave
- Možnost vakuumiranja z inertnim plinom
- Ščiti prvotno obliko in teksturo krhke in porozne hrane
- Opozorilo o preventivnem vzdrževanju
- Opremljen z najsodobnejšimi črpalkami Busch
- Vključen sistem samočiščenja olja

Mychef iSensor aplikacija
Z aplikacijo se lahko preko Bluetooth vmesnika povežete z vašim telefonom. Nadzorujte svojo opremo na daljavo brez težav. Zabeležite ime svojih kreacij, datume pakiranja in izteka roka uporabnosti, temperaturo shranjevanja in celo ustvarite črtno kodo, da boste v celoti zapisali svoje produkcije. Dosezite boljšo organizacijo in nadzor zaloge hrane v kuhinji.

Svetovno nagrajena odličnost
Odličnost vakuumskih pakirnikov iSensor ni ostala neopažena. Znamenite nagrade, ki jih je prejel - take kot Red Dot Design Award, nemška nagrada za oblikovanje in nagrade Delta Selection Adi awards - so dokaz njegove inovativne zasnove in prijaznosti do uporabnika.