Prodaja

PRODAJA

V zadnjih letih smo poskrbeli, da lahko naše stranke pri nas dobijo priznane in uveljavljene Evropske proizvajalce gostinske opreme, s katerimi bodo zagotovo dosegli potrebno učinkovitost, zanesljivost ter brezhibno delovanje. Že vrsto let uspešno sodelujemo z vrhunskimi poslovnimi partnerji, s katerimi smo uspeli vzpostaviti odlično poslovno sodelovanje. Med drugim se lahko pohvalimo, da sodelujemo z enim izmed vodilnih podjetij na področju profesionalnih pralnih strojev, Meiko. Prav tako uspešno sodelujemo s priznanim nemškim proizvajalcem gostinske opreme Palux. Naš večletni poslovni partner so tudi podjetja Mareno, Modular kot tudi podjetje Technodom, priznana podjetja iz Italije. Špansko podjetje MyChef je eno izmed vodilnih proizvajalcev konvektomatov na evropskem trgu in prav tako naš cenjen poslovni partner.

Rabljeno gostinsko opremo ustrezno pregledamo, po potrebi popravimo in brezhibno delujočo pripravimo za naše stranke. Vso rabljeno opremo si lahko ogledate v našem razstavnem salonu v Celju, kjer jo lahko tudi preizkusite.

Za vso opremo, za potrebe naših strank, nudimo tudi profesionalno montažo na željeni lokaciji. Prav tako se zavedamo, da je servis v naši branži zelo pomemben. Zato je naš servis učinkovit, profesionalen ter odziven, s čimer pripomoremo k celoviti ponudbi našim strankam. Strankam po potrebi nudimo tudi ustrezno tehnično podporo ter izobraževanja.