Rok dobave

ROK DOBAVE

IZDELKI NA ZALOGI

Izdelki, ki so na zalogi v našem skladišču so na voljo v roku 24 ur od plačila predračuna. Plačilo predračuna pomeni, ko denar prispe na poslovni račun podjetja Gastro manager d.o.o. Če želite pospešiti pripravo izdelka za izdajo, nam lahko na naš elektronski naslov: info@gastromanager.si pošljete potrdilo o plačilu predračuna in se s tem izognete morebitnemu čakanju na vaš izdelek.

Če želite prevzeti izdelek še isti dan, kot je bilo oddano naročilo, mora biti predračun poravnan do 12.00 ure, prav tako je potrebno poslati potrdilo o plačilu na naš elektronski naslov info@gastromanager.si. Izdelek bo tako pripravljen na izdajo še isti dan.

IZDELKI, KI NISO NA ZALOGI

Izdelek, ki ni na zalogi v našem skladišču, je dobavljiv v skladu z dobavnimi roki posameznega proizvajalca, kar se giblje med 2-4 tednov. Dobavni rok posameznega artikla, ki ni na zalogi v našem skladišču, je lahko v izrednih primerih daljši od 4 tednov, zaradi proizvajalčevega dobavnega roka izdelka. V tem primeru vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Če želite preveriti dobavni rok določenega izdelka, ki ni na zalogi v našem skladišču, prosimo napišite povpraševanje o dobavnem roku na mail: info@gastromanager.si.