Dostava in prevzem

DOSTAVA IN PREVZEM

Vse naročene izdelke lahko prevzamete v skladišču podjetja Gastro manager d.o.o. na naslovu Ljubljanska cesta 91, 3000 Celje v času odpiralnega časa vsak dan med 8.00 in 15.00 uro oziroma po predhodnem dogovoru. Osebni prevzem izdelkov je potrebno predhodno najaviti, da se izdelki za vas pripravijo, tako na prevzem izdelkov ne boste po nepotrebnem čakali.

Naročene izdelke vam lahko tudi pošljemo na vaš naslov, v primeru, da je to glede na specifike naročenega izdelka izvedljivo. Ali vam izdelek lahko pošljemo na vaš naslov preko našega pogodbenega dostavljavca, bo razvidno ob oddaji naročila, ko boste izbirali med možnostmi dostave. Izdelek vam bo dostavil naš pogodbeni dostavljavec paketov v 3-5 dneh od prejetega obvestila, da se vaš izdelek nahaja v našem skladišču.

Vse naročene artikle vam lahko tudi dostavimo na vaš naslov na območju celotne Slovenije. Cena dostave je 0,60 EUR/km. Dostava bo izvedena v 3-5 dneh od prejetega obvestila, da se vaš izdelek nahaja v našem skladišču. V primeru višje sile (slabe vremenske razmere ipd.) in v času dopustov, se dostavni rok lahko podaljša od 5-10 delovnih dni. O tem vas bomo pravočasno obvestili po elektronski pošti.

V primeru, da bo izdelek dobavljiv v času vaše odsotnosti, nam prosimo sporočite željeni datum odpreme vašega naročila, s tem si zagotovite, da izdelki ne bodo na vašem naslovu pred tem določenim datumom.