Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji spletne trgovine gastromanager.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino gastromanager.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje GASTRO MANAGER, servis in trgovina, d.o.o. , matična številka: 7105061000, davčna številka: 99598701, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali gastromanager.si).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine gastromanager.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med gastromanager.si in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnem mestu gastromanager.si.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnem mestu gastromanager.si.