Hladilna vitrina – LIDO

Technodom:
Hladilna vitrina – LIDO

Splošni opis

Kompakten, vendar s širokim območjem zaslona; primerno za majhna, srednja in velika prodajna mesta; italijanska tehnologija, oblikovanje in proizvodnja; enostavna namestitev; optimiziran čistilni sistem; nizka poraba energije in nizek vpliv na okolje; rezervoar, izdelan brez uporabe CFC.
Razpoložljive različice:
– Vgradna različica (CG), z avtomatskim sistemom za zbiranje in izhlapevanje kondenzata preko nerjavečega jekla;
– S povezavo na daljinski kompresor (SG)
Vrsta hlajenja:
Ventilirana (V)
STANDARDNA OPREMA:
Dve stranski steni z dvojno zasteklitvijo (debelina 30 mm vsaka); elektronska nadzorna plošča; zgornja LED osvetlitev; avtomatsko izhlapevanje kondenzata preko tuljave iz nerjavečega jekla (vgradna različica); ročni nočni senčnik z ročno nastavitvijo; časovno odmrzovanje / odmrzovanje; električno odtaljevanje (samo za mesno različico “C”).
Različica za mlečne izdelke (SL): 3 nestrupene jeklene pločevine ali police iz nerjavečega jekla, nastavljive po višini, opremljene z držali za ceno.
Različica za sadje in zelenjavo (FV): 2 nestrupeni jekleni pločevini iz bele barve ali nagiba iz nerjavečega jekla (za različice iz nerjavečega jekla), opremljena z držali za ceno in nagnjenim zgornjim ogledalom.
Različice za meso (C): 3 netoksične bele pobarvane pločevine ali police iz nerjavečega jekla, nastavljive po višini, opremljene z držali za ceno, brez osvetlitve.

Cene so odvisne od dolžine in vrste vitrine.

Tehnični podatki

Naziv:LIDO SL/C/FV
Primerna za shranjevanje:gastronomije, mlečnih izdelkov, salam, piščanca, sadja
Na razpolago dolžine(cm):100/ 125/ 187/ 250
Globina (cm):90
Višina (cm):199,1
Temperatura:+3 do +5
0 do +2
+6 do +8