-30%

Kotel – plinski – neposredno gretje – 700

4,817.00 +DDV

Serija pratika
Kotel s plinskim gretjem, neposredno gretje, kapaciteta 50 l, moč 12,3 kW.

Kategorija:

Splošni opis

Kuhalno dno iz nerjavnega jekla AISI 316L in stene iz nerjavnega jekla AISI 304. Pričetek in nadzor gretja z energetskim regulatorjem tako za električno kot za plinsko izvedbo. Polnjenje vode se izvaja z elektromagnetnim ventilom, ki ga nadzira daljinska upravljalna plošča in ima dovod na dnu kuhalne posode. Polnjenje z vodo z nastavljivo pipo. Odtok dimenzije 2″ z varnostno ročko iz materiala, ki se ne segreva. Uravnotežen pokrov z velikim ročajem, ki se ne segreva. Posredno gretje s paro pod nizkim pritiskom, ki jo oddaja voda v posodi pod kotlom, nadziranje z merilnikom na prednji strani in upravljanje z varnostnim ventilom in kompenzacijskim ventilom. Nadzor nivoja vode v posodi s prižigom kontrolne lučke pri najnižjem nivoju, ponastavitev normalne ravni gretja pri polnem kotlu.

Plinski kotel: Gorilniki so iz AISI 304 nerjavnega jekla, nameščeni na zunanji strani kotla ali v vmesnem prostoru. Dovod plina je nadziran z ventilsko pipo, ki ima na prednji plošči stikalo s termoelementom, z električnim vžigom.
Električni kotel: ogrevanje z INCOLOY zaščitenimi grelnimi elementi, ki jih nadzirajo 3 izbirniki položaja. Varnostni termostat, ki prekine električni tok v primeru napake.

+ Prednosti konstrukcije
• Kuhalno dno iz nerjavnega jekla AISI 316L in stene iz nerjavnega jekla AISI 304

+ Prednosti izvedbe
• Plinsko ogrevani kotli z neposrednim gretjem za splošno kuhanje in s posrednim gretjem za kuhanje bolj občutljivih živil.

Tehnični podatki

Naziv:PK 70/80 PEI50
Dimenzije cm (DxŠxV):80x73x87
Tip gretja:POSREDNO
Električna moč:12,3 kW
380-415V 3N 50-60Hz
Kapaciteta:50 l

Načrt namestitve

Primer 1
Primer 2
Primer 3