SerieS

Pečica Serie S ima najnižjo porabo energije med vsemi pečicami v svojem razredu. Zaradi naprednih tehnologij in inovativnih izolacijskih materialov, ki zmanjšujejo razpršitev energije, se porabi kar 30 % manj energije.
Po mednarodnih patentih in ekskluzivnih aplikacijah se pečica Serie S razlikuje od svojih tekmecev. Tehnologija Adaptive Power Technology samodejno uravnava moč glede na obremenitev v pečici. Ekskluzivna tehnologija Dual Temp omogoča ločeno upravljanje temperature na stropu in tleh za popoln postopek pečenja s katerim koli izdelkom, medtem ko tehnologija Smart Baking omogoča ločeno upravljanje moči na stropu in tleh. Zaradi ekskluzivnih funkcij, ki jih je uvedel Moretti Forni, je Serie S primerna rešitev za vse potrebe. Tehnologija Power Booster uporabniku omogoča upravljanje moči v času konic, tehnologija Half-Load pa uporabniku omogoča izklop dela komore, ki ni v uporabi. Pečica Serie S evolution je večnamenska pečica, ki jo lahko uporabljate za peko pice, kruha in cele vrste drugih živil. Programe pečenja lahko enostavno upravljate z intuitivnim barvnim zaslonom TFT s 100 programi in režo USB za prenos podatkov.

Na voljo sta dve velikosti z enojnim, dvojnim ali trojnim krožnikom. Vsaka pečica je opremljena z napo in podstavkom za dodatno izolacijo ter stojalom ali podstavkom po vaši izbiri.

Prikaz vseh 4 rezultatov